SZAKVÁLASZTÓ  

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - Biomérnök BSc - nappali tagozat tanterve
Tanterv: 2010. 11. 13.

Nem vehető fel
Felvehető
Felvett
Teljesített
Ráépülő
Előfeltétel
Teljesített szabadon választható
- 0 kredit +
1. félév
Biztonságtechnika és munkavédelem
Általános kémia
Általános kémia gyakorlat biomérnököknek
Matematika A1a Analízis
Sejtbiológia
A környezetvédelem alapjai
Számítástechnika
Szabadon választható
∑ 31 kredit
2. félév
Fizika I. - Mechanika
Matematika A2c
Mikrobiológia
Szerves kémia biomérnököknek
Ált. és szervetlen kémia labor
Szervetlen kémia
Vegyipari géptan
∑ 29 kredit
3. félév
Biokémia
Fizika I. - Elektrodinamika
Fizika laboratóriumi gyakorlatok
Matematika A3c
Biomolekulák kémiája
Fizikai kémia I.
Mikrobiológia labor
Vegyipari géptan gyakorlat
∑ 31 kredit
4. félév
Biokémia labor
Vegyipari műveletek I.
Általános genetika
Analitikai kémia I.
Biológiai rendszerek fizikai kémiája
Biomérnöki műveletek és folyamatok
Mikrobiológia II.
∑ 31 kredit
5. félév
Mikro- és makroökonómia
Analitikai kémia labor
Biomérnöki műveletek labor
Vegyipari műveletek II.
Szabadon választható
Szabadon választható
Szakirány
∑ 21 kredit
6. félév
Menedzsment és vállalkozásgazdaságtan
A nanotechnológia kolloidkém. alapjai
Kisérletek tervezése és értékelése
Folyamatirányítás
Műanyagok biomérnököknek
Szabadon választható
Szakirány
∑ 19 kredit
7. félév
Üzleti jog
Minőségmenedzsment
Tervezés
Szakdolgozat
Szakirány
∑ 24 kredit
Szakirány
Alkalmazott biotechnológia szakirány
Egészségvédelmi szakirány
Élelmiszerminősítő szakirány
Környezetvédelmi szakirány
∑ 88 kredit
Alkalmazott biotechnológia szakirány
Biotermékek izolálása
Mikrobiális genetika
Biotermék és gyógyszeripari biotechnológia
Élelmiszeripari technológia
Mezőgazdasági iparok technológiája
Elektronika és méréstechnika
Enzimológia
Egészségvédelmi szakirány
Élelmiszerkémia és táplálkozástan
Humán anatómia
Humán élettan
Klinikai kémia
Kórélettan I.
Kórélettan II.
Egészségügyi mikrobiológia
Élelmiszerminősítő szakirány
Élelmiszeranalitika
Élelmiszerkémia és táplálkozástan
Élelmiszeripari technológia
Mezőgazdasági iparok technológiája
Élelmiszeranalitika labor
Élelmiszerbiztonság
Környezetvédelmi szakirány
Biológiai iparok elválasztási műveletei
Környezetvédelmi analitika
Környezetvédelmi analitika labor
Biológiai víz és szennyvíztechnológia
Levegő és vízvédelem
Elektronika és méréstechnika
Környezeti mikrobiológia és remediáció
Ökológia